Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Als je bij Ajax komt, denk je: 'ik ben in een paradijs beland''

Laatste update:

"Dat zal de toekomst uitwijzen. Kijk, als je bij Ajax binnenkomt als trainer, is het eerste wat je denkt: ik ben in een paradijs beland. Want het is een groot doel voor veel trainers. Maar de volgende dag realiseer je: ik zit eigenlijk in de hel. Het is gewoon heel erg moeilijk", zegt Endt in gesprek met de NOS. "Het is de vraag of Ten Hag de gelegenheid krijgt om zijn spel te projecteren op Ajax. Of moet hij zich aanpassen aan de huisstijl van Ajax?"

"Dat zijn toch twee verschillende elementen, als ik de carrière van Ten Hag zo bekijk. Hij zal nu de steun hebben van de mensen die hem aanstellen, maar dat mocht je ook denken van Keizer. Het kan in het voetbal heel snel gaan", vervolgt de voormalig teammanager van de Amsterdammers. Hij vergelijkt Ajax met Netflix-serie House of Cards. "Er zijn de afgelopen jaren heel veel dominostenen gevallen. Keizer is het slachtoffer van een interne strijd tussen Dennis Bergkamp en de directeuren Marc Overmars en Edwin van der Sar."

Endt vindt het pijnlijk dat er van winnaars en verliezers moet worden gesproken. "Iedereen werkt voor dezelfde club. Het heeft te maken met halsstarrigheid van eigen beleid en niet van eenheid`, stelt Endt, die dit heel kwalijk vindt. "Want die eenheid is iets wat Ajax juist heel erg nodig heeft om weer een beetje tot rust te komen. Als je gaat kijken naar al die dominostenen die zijn gevallen, dan heeft het de club heel veel schade toegebracht. We zijn niet op een positie waar we hadden kunnen en moeten staan. Het wordt nu al 'des Ajax' genoemd als er weer iemand sneuvelt. Maar het past helemaal niet bij de allure die Ajax moet hebben."

Ben jij het met David Endt eens?

Meer nieuws

Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
4
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Füllkrug op doel schiet tijdens PSG-Dortmund!
0
NEC wil Chery behouden, maar moet vrezen voor regerend landskampioen uit Europa
5
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Voormalig Eredivisie-spits en bekerfinalist moet vertrekken bij Chelsea
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties