Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Als je denkt dat Feyenoord van Roma kan winnen: dat is nergens op gebaseerd'

Laatste update:

Roma is niet in vorm en dat is goed nieuws voor Feyenoord, maar de manschappen van Fred Rutten hoeven zich volgens Willem van Hanegem niet rijk te rekenen. "Als er mensen zijn die denken dat Feyenoord donderdag weleens van AS Roma zou kunnen winnen, dan is dat nergens op gebaseerd", schrijft hij in zijn column in het Algemeen Dagblad. "Feyenoord glijdt steeds verder af."

"De enige hoop die Feyenoord mag hebben, is dat de tegenstander de boel onderschat en op zijn boerenfluitjes gaat lopen voetballen", vervolgt Van Hanegem. "Gaan ze voluit, dan heeft Feyenoord een groot probleem. Maar hoe belangrijk vinden ze daar de Europa League?" Volgens Van Hanegem zag men dat wel tegen Sevilla: Feyenoord won van de Spanjaarden en speelde heel aardig, maar Sevilla miste in De Kuip wel vijf basisspelers. Van Hanegem hoopt dat Rudi Garcia ook spelers gaat sparen.

-
Denk je dat Feyenoord donderdag kan winnen van AS Roma?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties