Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Als je drie duels per week kunt spelen voor Ajax, kan je het overal'

Laatste update:

"Ik denk dat ik hier vooral voor de speelminuten ben. Dit jaar was drie wedstrijden per week spelen voor mij het belangrijkst van alles. Het is goed om je intensiteit omhoog te krijgen. Als je drie duels per week kunt spelen voor Ajax, kan je het overal", tekent Ajax Life op uit de mond van de Burkinees. "De manier van coachen is in Nederland heel anders, vergeleken met de Premier League. Ik zie het alsof ik naar school ga, dat lijkt me de beste omschrijving. En daarom kwam ik ook naar Ajax. Ik ben jong en moet nog veel leren."

Traoré lijkt zich vooral goed op te kunnen laden voor de grote wedstrijden, terwijl hij er tegen kleinere tegenstanders minder goed in slaagt om zich te onderscheiden. Zelf ziet hij het echter niet zo en probeert hij ook in de kleinere wedstrijden een voortrekkersrol te vervullen: "Met alleen goed spelen in grote wedstrijden, kom je er niet. Ik moet er elke wedstrijd staan, ook al lukt het tegen de nummer laatst niet altijd om drie keer te scoren."

Vind jij dat Ajax er alles aan moet doen om Bertrand Traoré ook volgend seizoen te houden?

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
3
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
14
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties