Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Als je Dybala pijn wilt doen, moet je doorgaan met deze vergelijkingen'

Laatste update:

"Het is moeilijk om te zeggen of hij goed genoeg is", zegt Davids over de Oranje-international. "Strootman doet het goed bij Roma en is een geweldige voetballer. Maar hij is niet de beste speler die we hebben in Nederland." De voormalig middenvelder van Juventus ziet liever Arturo Vidal van Bayern München acteren bij la Vecchia Signora. "Vidal lijkt op mij. Ik vind hem zelfs een betere verdedigende middenvelder dan ik was. Hij is een krijger én is in staat om elk seizoen tien doelpunten te maken. Dat is mij nooit gelukt."

Meer: Berucht ‘contractservetje’ van Lionel Messi geveild voor absoluut megabedrag

Davids is op de hoogte van het feit dat Barcelona interesse heeft in Dybala, maar vindt het onbegrijpelijk dat men de aanvaller van Juventus vergelijkt met Lionel Messi. "Als je Dybala pijn wilt doen, moet je doorgaan met deze vergelijkingen. We moeten hem met rust laten, zodat hij kan groeien. Juventus heeft een groot talent in huis, maar hij moet niet te veel druk voelen. Momenteel is Messi van een ander niveau, hij maakt tientallen doelpunten per jaar, vooral in cruciale wedstrijden."

Davids weet dat Barcelona en Juventus dinsdagavond elkaar treffen in de Champions League. Hij zegt dat Juventus absoluut een kans maakt en vindt de Catalanen zwakker dan voorheen. "Ze zijn altijd sterk, maar ze zijn niet meer een onverslaanbare machine. Niet vanwege het vertrek van Neymar, maar de motor in het midden is nietszeggend. In de goede jaren hadden ze Xavi en Andrés Iniesta op hun best", besluit de oud-international.

Ben jij het met Edgar Davids eens?

Meer nieuws

Bayern komt in eindeloze zoektocht naar opvolger Tuchel toch weer uit in PL
4
Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: FC Dordrecht - FC Emmen
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
0
Klopp meldt zich op Instagram met prachtige afscheidsvideo voor Liverpool-fans
3
Live meepraten in de Bundesliga: TSG Hoffenheim - Bayern München
0
Live meepraten in de Bundesliga: Borussia Dortmund - Darmstadt 98
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties