Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Als je hem vergelijkt qua mindset, dan zit hij dicht bij Matthijs de Ligt'

Laatste update:

"Ik zag laatst de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag", verklaart Van der Veen in een uitgebreid interview met Voetbal International. "Daar zocht Dusan Tadic hem, maar zijn pass kwam net te vroeg, of Devyne kwam te laat. Toen Ajax daarna scoorde, liep Tadic nog even naar hem toe om uit te leggen hoe dat beter had gekund. Dat is heel kenmerkend voor Devyne, dat mensen echt de tijd nemen om hem te helpen, omdat ze gewoon weten dat hij ermee aan de slag gaat", duidt de voormalig bondscoach van Oranje Onder-17 de status van Rensch binnen de Ajax-selectie.

"Dat heeft hij dan blijkbaar ook op de trainingen bij Ajax laten zien. Hij doet echt wat met feedback van oudere spelers en dan word je sneller geaccepteerd, dat is hartstikke belangrijk. Ik vond het een heel typerend moment voor Devyne, hij is enorm leergierig", benadrukt de onder de indruk geraakte Van der Veen, die gelijk met een passend voorbeeld op de proppen komt. "Toen hij bij mij in de groep zat, deed Devyne zijn warming-up altijd met zijn verkeerde been, zodat hij dat óók bleef ontwikkelen. Dat vond ik altijd zo bijzonder. En je ziet het nu: hij is gewoon tweebenig. Dat is zó handig, je kunt je altijd uit situaties redden waar anderen eerst naar hun goede been moeten kappen."

In de optiek van Van der Veen is Rensch ondanks zijn jeugdige leeftijd nu al een erg volwassen speler, iemand die zijn vak zeer serieus neemt. "Devyne heeft precies voor ogen wat hij wil. Als je hem vergelijkt qua mindset, dan zit hij dicht bij Matthijs de Ligt", legt de coach de lat hoog voor de jonge Ajacied. "Dat is een heel andere speler natuurlijk, maar qua mindset zijn die jongens uniek. Zóveel talent en zó'n goede mentaliteit, dan kan het heel snel gaan. Dat hebben we uiteraard gezien met Matthijs en nu gebeurt het ook met Devyne", kijkt Van der Veen hoopvol naar de toekomst.

Meer nieuws

Salah en Klopp krijgen het aan de stok op frustrerende middag voor Liverpool
33
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Burnley
0
Waar zijn de spelers van het bekerwinnende FC Groningen in 2015 gebleven?
5
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Live meepraten in de Bundesliga: Bayern München - Eintracht Frankfurt
0
Live meepraten in de Bundesliga: RB Leipzig - Borussia Dortmund
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties