Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Als je iemand invalide schopt, krijg je waarschijnlijk zes duels schorsing'

Laatste update:

Jol besefte dat het bijten in het systeem van de Uruguayaan zit. "Ik hoop echt dat het er nu uit is", zegt de Hagenaar tegen de NOS. Na zijn laatste beet werd hij voor liefst vier maanden geschorst en dat was volgens Jol een veel te zware straf.

"Ik vind als je iemand een kopstoot geeft of je schopt iemand invalide, dan krijg je waarschijnlijk zes wedstrijden", legt Jol uit. "Dit was buiten proportie. Het leek wel of hij iemand had vermoord." Suárez mag zaterdagavond zijn officiële debuut voor Barcelona maken, in de topper tegen Real Madrid.

De schorsing voor Luis Suárez was te zwaar

Meer nieuws

Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
2
Perez zag opvallende actie van Ramalho bij PSV: 'Je kunt beter afscheid nemen'
5
Ook vertrek van Olivier Boscagli dreigt: 'PSV kan moeilijk nee zeggen'
17
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Kieft adviseert Ajax te verkopen: 'Je hebt niks aan zo'n gozer, weg ermee'
15
Kritiek op Memphis na post over ballenmeisje: 'Kan iemand haar Insta sturen?'
27

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties