Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Als je je plek bij Oranje niet accepteert, kun je beter iets anders gaan doen'

Laatste update:

"Ik kom altijd met hetzelfde gevoel en dezelfde instelling bij Oranje binnen. Ik weet wat mijn rol is", vertelt de centrumspits woensdag aan VTBL. De Jong maakte afgelopen weekeinde het winnende doelpunt voor Sevilla in de stadsderby tegen Real Betis. Hij fungeerde in het verleden als back-up van Depay, maar doordat ook Wout Weghorst en Myron Boadu nu tot de selectie van Oranje behoren, is het geen zekerheid dat De Jong zaterdag ook zal starten.

De voormalig PSV'er probeert zich hoe dan ook te schikken in de rol die bondscoach Ronald Koeman voor ogen heeft voor hem. "We weten als team hoe de bondscoach denkt. Hij is heel open en eerlijk, tegen iedereen. Het is belangrijk dat je als speler je plek in de groep accepteert. Als je dat niet doet, kun je beter iets anders gaan doen, bij wijze van spreken", zo stelt De Jong. "Natuurlijk denk je wel eens: als Memphis het niet redt, zou ik misschien kunnen spelen."

"Maar ik hoop dat hij fit is. Memphis is belangrijk voor ons", vervolgt de spits van Sevilla, die naar eigen zeggen niet hoopt dat de bovenbeenklachten van Depay nog even blijven aanhouden, zodat hij zelf zaterdag zeker is van een basisplaats. "Zo denk ik niet. We kunnen allemaal goed met elkaar opschieten en willen een zo sterk mogelijk elftal op de been brengen. Ik wil wel graag. Maar het is een keuze van de bondscoach. Als die op mij valt, ben ik er klaar voor. Maar ook voor opnieuw een rol als pinchhitter."

Meer nieuws

Footy Headlines lekt 'artistiek en uniek' uitshirt van Ajax voor komend seizoen
12
Feyenoord-reserve over mogelijk vertrek: 'Ik sta open voor een nieuwe uitdaging'
8
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
15
Pak 50x je inzet als Real Madrid en Bayern München allebei scoren!
0
Speler van Borussia Dortmund reist vanwege examen apart naar CL-kraker in Parijs
8
Derksen ergert zich groen en geel aan sportverslaggever: 'Het is zo stuitend'
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties