Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Als je kijkt naar de tien duurste transfers ooit, speelt er geen een bij City'

Laatste update:

"Onze visie is om prachtig voetbal te spelen. Het idee dat we in de afgelopen vijf jaar vorm proberen te geven is het altijd spelen van mooi voetbal. Alle teams van de City Football Group spelen volgens dezelfde principes, balbezit, een hoge defensie, een 4-3-3-systeem met aanvallende bedoelingen. We hebben die filosofie geadopteerd met Manuel Pellegrini en Pep Guardiola heeft daar nu de volgende stap in gezet", liet de Spanjaard optekenen door de Infobae.

"Dat is het recept om op het veld te winnen en als club commercieel door te kunnen groeien. Chelsea speelde vorige week verdedigend tegen City en verloor. Maar zij waren vorig jaar nog kampioen. Wat ons naar dat volgende niveau zal leiden is mooi voetbal. Het blijft niet bij een theorie, het is de praktijk. Toen we naar Barcelona gingen (waar hij tussen 2003 en 2008 vicevoorzitter en financieel directeur was, red.) waren ze het seizoen ervoor zesde geworden. Daarna begon de verandering in 2003 en wonnen we alles. Als we al die prijzen hadden gewonnen zonder mooi te spelen, was het een lege zege geweest."

José Mourinho liet onlangs weten niet met City te kunnen concurreren vanwege de miljoenen die de buurman uit had gegeven op de transfermarkt. Soriano wil hier echter niets van weten: "Als je kijkt naar de tien duurste transfers ooit, speelt er geen een bij City. Hebben wij Paul Pogba, Romelu Lukaku, Neymar of Kylian Mbappé? We hebben natuurlijk een belangrijke investering gedaan omdat we de leeftijd van het elftal moesten veranderen. Maar alle spelers die we hebben gekocht, zouden nu ruim 110 miljoen euro waard zijn. En Manchester City verdient daarnaast veel geld. In de afgelopen drie jaar hebben we niet meer uitgegeven dan we binnen kregen, dus ik zie geen reden voor kritiek."

Denk jij dat Manchester City de Premier League de komende jaren gaat domineren?

Meer nieuws

Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
4
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
3
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
10
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
21
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
73

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties