Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Als je kijkt naar een Hakim Ziyech, dan gaat dat met miljoenen omlaag'

Laatste update:

Hoewel technisch directeur Ted van Leeuwen vrijdagmorgen in het Algemeen Dagblad klip en klaar stelde dat bij niemand de vraagprijs omlaaggaat is Hesp een andere mening toegedaan. "De contracten moeten gerespecteerd blijven", zegt Hesp, die ervanuit gaat dat er geen degradatieclausules in de verbintenissen van de spelers zijn opgenomen. Degradatie is bovendien geen reden om het loon eenzijdig te verlagen, geeft hij aan bij de NOS.

"Deze spelers verdienen goed. Als ze moeten bezuinigen, moeten ze van veel spelers af. Dat maakt de onderhandelingspositie niet veel sterker. Als je kijkt naar een Hakim Ziyech, dan gaat dat met miljoenen omlaag", vermoedt de oud-prof, die hoofd van de spelersvakbond is. Ook spelers als Felipe Gutiérrez en Kamohelo Mokotjo gaan vermoedelijk voor minder geld dan gehoopt de deur uit, komende zomer.

Denk je dat FC Twente zijn beste spelers in de zomer verliest?

Meer nieuws

ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
0
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
13
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties