Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Als je Kramer nú passeert, heb je er de rest van het seizoen niets meer aan'

Laatste update:

"Ik denk wel dat Feyenoord extra gebrand is. Maar ze moeten zich beiden revancheren, natuurlijk. PSV heeft ook dramatisch gespeeld vorige week, tegen sc Heerenveen", zegt Been in aanloop naar de kraker in gesprek met FOX Sports. PSV ging vorige week zondag op bezoek in Friesland met 2-0 onderuit en moet het door een rode kaart van Hirving Lozano tegen Feyenoord zonder de Mexicaan doen.

Meer: Boskamp gelooft uitleg Van Bronckhorst over Feyenoord niet: ‘Rot toch op!’

Aan de kant van Feyenoord ontbreekt Jörgensen met een hamstringblessure. Tegen Manchester City was Kramer zijn vervanger, maar zijn spel leverde hem veel kritiek op. "Het is de tweede spits, dat heeft Gio altijd uitgesproken", aldus Been. "Als je hem nú passeert voor bijvoorbeeld Sam Larsson, geef je Kramer dusdanig een knauw en een brevet van onvermogen dat je de rest van het seizoen niets meer aan hem hebt. Dus ik denk dat hij wel gaat spelen."

"Meer benieuwd ben ik naar wie er rechtsback gaat spelen", vervolgt Been, die Sofyan Amrabat tegen the Citizens in actie zag. "Amrabat deed het daar goed, maar ik weet niet of hij goed genoeg kan verdedigen tegenover Jürgen Locadia."

-
Hoe eindigt PSV - Feyenoord?

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Manchester City - Wolverhampton W.
0
Live meepraten in LaLiga: Girona - FC Barcelona
0
Marco Reus geeft afscheidstournee meteen glans, ook Malen scoort
0
Bizar: Brugge-fan na flinke blunder door medesupporters (!) in elkaar geslagen
8
Becker schudt Sinkgraven van zich af en scoort prachtig uit 'onmogelijke' hoek
1
Arsenal legt de bal weer bij Manchester City na overwinning op Bournemouth
66

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties