Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Als je op 27-jarige leeftijd naar Ajax komt, wordt het erg moeilijk'

Laatste update:

"Schuurs heeft enorme stappen gemaakt. Je ziet dat het belangrijk is om iets eerder, als je jong bent, naar Ajax te gaan. Het is altijd een bepaalde mentaliteit die je je eigen moet maken. Als je op 27-jarige leeftijd bij Ajax komt wordt het erg moeilijk om je de Amsterdamse Ajax-mentaliteit eigen te maken", vertelt Haan in gesprek met Ajax TV.

Bekijk hier het hele interview met Arie Haan.

Haan stond als speler zes seizoenen onder contract bij Ajax en weet dus uit eigen ervaring met welk verwachtingspatroon Schuurs te maken heeft. "Gelijkspelen is al een catastrofe bij Ajax, maar verliezen helemaal. Dat moet je leren, dat is een soort gen dat je ingeënt krijgt. Vooral als je jong bent pak je dat allemaal veel makkelijker op. Daarom is het belangrijk dat je met zeventien, achttien jaar naar Ajax gaat, twee jaar meeloopt en er dan klaar voor bent."

Schuurs wordt door velen gezien als de opvolger van Matthijs de Ligt, die Ajax deze zomer inruilde voor Juventus. In de uitwedstrijd tegen Vitesse werd hij in het centrum van de defensie geassisteerd door Lisandro Martínez. De verwachting is dat het verdedigende duo ook dinsdagavond tegen PAOK Saloniki in de derde voorronde van de Champions League aan de aftrap verschijnt. Trainer Erik ten Hag beschikt voor de posities in het hart van de Ajax-verdediging tevens over Lisandro Magallán, Kik Pierie, Edson Álvarez, Daley Blind en Joël Veltman.

Ben jij het eens met Arie Haan?

Meer nieuws

RKC vernedert Heracles in Almelo en zet grote stap richting lijfsbehoud
3
PSV wint kampioensduel en is voor de 25ste keer de beste van Nederland
35
Live meepraten in de Premier League: Chelsea - West Ham United
0
Live meepraten in de Eredivisie: FC Utrecht - Vitesse
1
Live meepraten in de Eredivisie: FC Volendam - Ajax
5
Man United gaat komende zomer voor man met afkoopclausule van 70 miljoen euro
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties