Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Als je presteert, komt die Oranje-discussie vanzelf'

Laatste update:

Zijn trainer Giovanni van Bronckhorst snapt wel dat dit ter sprake komt: "Als je presteert, krijg je de discussie of hij in Oranje moet spelen. Zo werkt het. Mooi voor hem, die lovende woorden", vertelde de oefenmeester tijdens zijn wekelijkse perspraatje. "Ik heb Botteghin wel eens een oranje hesje gegeven op de training, maar hij heeft ook een Braziliaans en een Italiaans paspoort", voegde hij er met een knipoog aan toe.

Van Bronckhorst werd donderdag verrast door de mededeling van Royston Drenthe. De ex-Feyenoorder liet weten een punt achter zijn loopbaan te zetten om zich volledig te kunnen richten op zijn rapcarrière: "Ik heb nog met hem gespeeld in 2007, ik vind het jammer dat hij nu al stopt. Royston heeft het hoge niveau wat hij bij Feyenoord en ook Real haalde nooit meer gehaald. Zijn muziek staat niet op mijn Spotify, maar ik gun hem het allerbeste."

Vind jij dat Eric Botteghin in aanmerking moet komen voor het Nederlands elftal?

Meer nieuws

PSG moet Champions League-finale na zes keer lat en paal aan Dortmund laten
130
PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
38
Joey Kooij duikt op bij Eredivisie-duel: 'Kan toch niet waar zijn?'
24
Vitesse-overname Parry definitief van de baan na uitspraak beroepscommissie
15
Besiktas kan seizoen kleur geven met eerste bekerfinale sinds 2020/21
4
Jeremain Lens kondigt live op televisie het einde van zijn carrière aan
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties