Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Als je Sinkgraven haalt, is dat een diskwalificatie van je jeugdopleiding'

Laatste update:

Aad de Mos vindt dat een onbegrijpelijke zet van Ajax. "Ajax blijft maar roepen dat het zoveel talent heeft, maar is iedere debutant meteen een talent? Als je Sinkgraven haalt voor zeven miljoen euro, dan is dat een diskwalificatie van je jeugdopleiding", stelt de analist in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Die kun je dan beter meteen opdoeken."

Volgens De Mos moet er heel wat gaan veranderen bij Ajax, waar in de ogen van de oud-trainer te veel vrienden samenwerken. "Het is bij Ajax te veel ouwe jongens krentenbrood. Iedereen praat met elkaar naar de mond, omdat ze met elkaar in de kleedkamer hebben gezeten. Ze durven elkaar niet de waarheid te zeggen", aldus De Mos.

Aad de Mos heeft gelijk

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties