Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Als je tekort schiet voor Oranje, zou ik aanraden om Curaçao te kiezen'

Laatste update:

Hij werd geboren in Nederland en heeft een Surinaamse moeder en een Antilliaanse vader. Antonia werd echter niet opgevoed door zijn vader. "In het begin was het aanpoten, omdat ik totaal geen connectie had met mijn Antilliaanse roots. Ik had vooral moeite met de taal. Mijn teamgenoten vertelden een grap en het werd achteraf voor mij vertaald. De fun was er al vanaf. Nu vang ik steeds meer woordjes op en kan ik ook meepraten", zegt de aanvaller in gesprek met Carabisch Netwerk.

"Natuurlijk is Oranje de eerste keuze, omdat het voetbal in Nederland veel groter is", vervolgt Antonia zijn verhaal. "Maar als je weet dat je tekort schiet voor het Nederlands elftal dan zou ik anderen aanraden om voor het Curaçaose elftal te kiezen. De moeder van mijn teamgenoot Kuwas zei het volgende: je kan drie wedstrijden voor het Nederlands elftal spelen en een van de jongens zijn, of je kan tachtig wedstrijden voor Curaçao spelen en de man worden."

Moeten meer Nederlandse spelers ervoor kiezen om voor Curaçao te spelen?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
6
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
67
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties