Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Als je vorig jaar had gezegd dat ik nu zou debuteren, had ik je uitgelachen'

Laatste update:

"Als je een jaar geleden had gezegd dat ik nu zou debuteren, had ik jullie uitgelachen. Maar ik heb het toch geflikt. Het haasje zit in mijn zak. Dat pakken ze me niet meer af. Het krijgt een mooi plekje thuis, bij de rest van de trofeeën", vertelt de speler van Atalanta Bergamo. Hij was positief over zijn eigen spel tegen Engeland. "Ik had weinig balverlies, was goed in de duels en had een paar goede veroveringen."

"De bondscoach heeft me alleen gefeliciteerd. De beoordeling komt nog wel, denk ik", vervolgt Hateboer. Hij benadrukt dat het inslijpen van het nieuwe systeem tijd nodig heeft. "We hebben geluk dat we die tijd ook krijgen om de speelwijze in te slijpen. Ik snap dat het niet één, twee, drie goed is. Vandaar dat het niet leuk was om naar te kijken. Verdedigend stond het nog wel aardig, maar we leverden de ballen veel te snel in."

Hateboer kreeg na zijn uitverkiezing de nodige reacties, maar stelt dat zijn ouders, woonachtig in het Groningse Beerta, nog meer berichten kregen. "De mensen uit de regio zijn ontzettend blij voor me en trots op me", zegt hij. Binnenkort reizen er zestig mensen uit Beerta per bus naar Bergamo voor een wedstrijd van Hateboer. "Mijn vader en een vriend van hem kregen zo veel vragen of mensen eens een wedstrijd van Atalanta konden bezoeken dat ze dachten: we regelen het in één keer goed."

Vind jij dat Hans Hateboer maandagavond ook in de basiself moet spelen tegen Portugal?

Meer nieuws

Live meepraten in de Bundesliga: Eintracht Frankfurt - Bayer Leverkusen
0
Live meepraten in de Premier League: Liverpool - Tottenham Hotspur
1
PSV-supporter verliest vingers door vuurwerkbom die in zijn hand ontploft
11
Ajax wint bij FC Volendam, dat definitief degradeert uit de Eredivisie
13
Vitesse vergeet in week van miljoenendonaties trouwe fans te belonen
1
Vink geeft PSV dringend advies mee: 'Aanvallend tien keer beter dan Cancelo'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties