Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Als je ziet hoe Ajax met die jonkies AZ even aan de kant zet...'

Laatste update:

"Dat wordt er vaak bijgehaald als het goed gaat", zegt de viervoudig international in het Algemeen Dagblad. "Maar als je ziet hoe Ajax met die jonkies AZ even aan de kant zet. Ik denk echt dat het op de laatste speeldag gaat aankomen. Mooi toch, elk weekend lekker tegen elkaar opboksen?"

Beide ploegen hebben nog negen wedstrijden de tijd om het verschil te maken. Op 20 maart aanstaande kan dat worden gedaan in een onderling duel: dan brengt Ajax een bezoek aan het Philips Stadion. De eerdere ontmoeting tussen de twee kemphanen, in Amsterdam, eindigde in een 1-2 overwinning voor PSV.

Meer nieuws

Manchester United hoeft Jadon Sancho niet terug te zien en stelt vraagprijs vast
9
Live meepraten met de oefeninterlands: Frankrijk - Canada
0
Perez over Oranje-international: 'Voor hem heb ik veel hoop, dit wordt zijn EK'
15
Grote huwelijkscrisis: Asensio wordt jaar na bruiloft ontvolgd door eigen vrouw
0
Live meepraten met de oefeninterlands: Italië - Bosnië en Herzegovina
4
Memphis maakt indruk op Van Hanegem: 'Al komt hij met een helm het veld op'
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties