Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Als je ziet hoe we tekeergingen op het hele veld: dat is wat ik wil zien'

Laatste update:

"Als je kijkt hoe Adnane Tighadouini en Mats Seuntjens hun actie maken en hoe we tekeergingen op het hele veld; dát is wat ik en men in Breda wil zien", vertelde de oefenmeester van NAC tegen FOX Sports. Maaskant was lovend over Demy de Zeeuw, die onlangs transfervrij werd vastgelegd en in de 3-2 nederlaag tegen ADO Den Haag al tweemaal scoorde.

"Hij maakt voetballend het verschil. Hij is slim en zet mensen alleen voor de keeper", vervolgde Maaskant. "Hij is de missing link, want we waren én zijn voetballend beperkt. Hij is ongelooflijk belangrijk." Tighadouini nam beide doelpunten voor zijn rekening en kreeg tevens een compliment. "Met zijn acties en de manier waarop hij speelt is hij een voorbeeld."

Bij de eerste goal was Demy de Zeeuw de aangever en bij de tweede Gill Swerts. "Dan zien je hoe belangrijk steekpasses zijn", vertelde Tighadouini tegen de NOS . "Ik kreeg nu twee fantastische ballen en maak die af. Eigenlijk hadden we vorige week al moeten winnen, maar toen gaven we het nog weg. Gelukkig houden we het nu wel vast. Nu kunnen we naar boven kijken, maar we zijn er zeker nog niet."

Spelers opjutten
De Zeeuw ontpopt zich als een echte leider. "Ik kon niet zoveel mijn stempel op de wedstrijd drukken als vorige week, maar met mijn assist was in ieder geval de opening om te scoren", vertelde de middenvelder aan Omroep Brabant. "Of ik de leider ben, weet ik niet. Ik probeer gewoon met mijn spel de spelers op te jutten om druk te zetten en ze neer te zetten zoals ik vind dat ze moeten staan. Ik mis nog wat kracht, als dat komt zal het alleen maar beter gaan."

-
Eindigt NAC Breda dit seizoen boven de rode streep?

Meer nieuws

Stadionspeaker Roda JC legt voor de camera uit waarom hij enorme fout maakte
0
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
0
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
8
Gemiste strafschop Haye komt sc Heerenveen duur te staan tegen Almere City
5
Roda-fans vieren promotiefeest al massaal op het veld, maar dan scoort Groningen
87
Sierhuis loopt ogenschijnlijk zware knieblessure op; Go Ahead op rand play-offs
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties