Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Als jong ventje beschouwde ik Oranje als hoogst haalbare, hier sta ik dan'

Laatste update:

"Heel bijzonder. Als jong ventje beschouwde ik Oranje als het hoogst haalbare en hier sta ik dan", vervolgt Dost in gesprek met Goal. "Een absolute mijlpaal. Dit had ik vroeger niet voor mogelijk gehouden en dat het nu op mijn 25e gebeurt is mooi. Dat pakken ze me niet meer af. Ik ben een bevoorrecht mens." De aanvaller beseft nog maar amper wat hem de laatste tijd is overkomen.

"Met mensen die ik goed ken, familie en vrienden, heb ik al afgesproken om eens goed na te praten over wat er in de afgelopen drie, vier maanden is gebeurd. Genieten. Met een pilsje erbij", zegt Dost, die niet verbaasd was over zijn oproep. "Na de winterstop heb ik natuurlijk veel gescoord en vanaf dat moment heb ik er ook wel rekening mee gehouden dat ik erbij zou zitten", laat hij weten aan RTV Drenthe.

Tot scoren kwam de goalgetter nog niet. "Natuurlijk hoopte ik ook op een kansje. Dat had gekund, maar de voorzet van Luciano Narsingh kwam achter mij. Dat ging in onze sc Heerenveen-tijd wel beter", doelt Dost op de PSV'er, met wie hij samen in Friesland voetbalde. De spits weet dat hij nu weer zal moeten presteren bij Wolfsburg. "Dan is de kans groot dat ik weer geselecteerd wordt. Maar daar ben ik nu nog helemaal niet mee bezig. Ik wil nu gewoon nog even genieten van mijn eerste twee interlands."

-
Denk je dat Bas Dost bij het Nederlands elftal blijft?

Meer nieuws

Ron Jans laat in het midden of Ajax of Feyenoord hem ooit benaderde
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
108
AZ ziet mogelijke opvolger van Vangelis Pavlidis in Eredivisie rondlopen
16
Sergiño Dest brengt supporters van PSV in korte video zeer slecht nieuws
13
Meerdere Italiaanse spelers trappen in nepaanbiedingen uit Saudi-Arabië
13
Arne Slot ziet na Pepijn Lijnders tweede Nederlander vertrekken bij Liverpool
12

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties