Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Als jullie willen dat ik ga....

Laatste update:

'Als jullie willen dat ik ga, dan ga ik', met tranen nog vers in zijn ogen, stond Mario Been voor de camera van RTV Rijnmond. Het waren niet de enige tranen die vloeiden, maar het waren er duizenden die er die dag over menige wangen van supporters rolde. Geen tranen van geluk, geen tranen door het lachen, maar tranen van verdriet!

Tranen die lieten zien dat het hart van Mario bloedde. Zijn échte Feyenoord-hart bloedde en zal gedurende deze week nog wel verder bloeden. Een schone pleister krijgt hij er morgen misschien op,wanneer hij van de groep te horen heeft gekregen dat ze met hem door willen. Dat het niet de fout van hem is, maar dat het een collectief probleem is, dat Feyenoord al heeft sinds het vertrek van Dirk Kuyt. Geen Feyenoorder meer met gebalde vuisten, zoals hij. Deen voetballers meer met tulbanden en geen speler meer die speelt met het hart, die Mario en de supporters wel hebben. Spelen met het hart, dat is iets wat je niet meer ziet.

De tranen van Mario lieten niet alleen de pijn van hem zien,maar dat van iedere Feyenoorder. Er waren enkele spelers die er helemaal door heen zaten na de zeperd van PSV, maar een traan, nee dat niet. Misschien voelen ze zich daar te groot door, of voelen ze zich daardoor geen echte man.. Nee, er ontbreekt een stukje Feyenoord-hart. Dat er honderden Feyenoorders stonden bij de poorten, was niet vanwege de haat, maar vanwege de pijn. De pijn die zij aandoen bij de supporters. Dat doet heel veel pijn. Maar wat nog harder aan komt is dat de voltallige selectie één geweldige Feyenoorder laten vallen en dat is Been. Die traan van Mario stond voor het gevoel van de supporters, het ultieme Feyenoordgevoel.

When you walk through a storm,
hold your head up high,
and don't be afraid of the dark.
At the end of the storm,
is the golden sky,
and the sweet silver song of the lark.
Walk on through the wind,
walk on through the rain,
Though your dreams be tossed and blown,
Walk on, walk on with hope in your heart,
And you'll never walk alone,
you'll never walk alone.

Meer nieuws

Noa Lang start zeer controversieel liedje op podium, maar Luuk de Jong grijpt in
9
Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
1
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
0
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
36
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
34
Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties