Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Als Kasper Dolberg vertrekt, dan zou hij zomaar naar Ajax kunnen'

Laatste update:

Vermeulen erkent bij de NOS dat Dolberg destijds zeer belangrijk was voor Ajax in Europees verband, maar wil zijn inbreng ook weer niet overschatten. "Hij heeft het toen ook niet veertig keer laten zien. Daar staat een periode tegenover waarin hij helemaal níets heeft laten zien. Nu krijgt hij weer even vertrouwen van trainer Erik ten Hag, maar hij kan er zo niet mee doorgaan. Dolberg wordt ook weer gepasseerd voor de wedstrijden tegen PAOK Saloniki (in de derde voorronde van de Champions League, red.)."

Vermeulen schuift Myron Boadu naar voren als mogelijke opvolger van Dolberg en de commentator noemt de achttienjarige AZ-aanvaller zelfs 'heel bijzonder'. "Als hij fit blijft, net als Calvin Stengs, dan gaan die twee weg voor 25 miljoen, misschien wel 30 miljoen. Voor 31 augustus nog? Dat schoot ook door mijn hoofd. Iedereen weet dat Boadu een van de grootste talenten van dit land is. Een club kan nu denken: 'Ik doe het nu'. Als Dolberg vertrekt, dan zou Boadu zomaar naar Ajax kunnen."

Boadu, met een contract tot medio 2023 bij AZ, scoorde zondag eenmaal in de met 4-0 gewonnen wedstrijd tegen Fortuna Sittard. Mede hierdoor deelt AZ samen met sc Heerenveen de koppositie in de Eredivisie. FOX Sports-analist Kenneth Perez was na afloop van het duel met Fortuna lovend over Boadu. "Ik dicht hem een heel mooie toekomst toe."

Zou jij Myron Boadu een geschikte aanwinst vinden voor Ajax?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties