Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Als kleine jongen droom je altijd van grote clubs, voor mij was dat United'

Laatste update:

"Ja, zeker. Ik zou zeggen dat de Italiaanse of Franse competitie niet mijn ding is. Op dit moment zie ik mezelf daar niet spelen. Ik zou het mooi vinden om in een van de andere grote competities te spelen, niet alleen vanwege het voetbal, maar ook vanwege de steden", vertelt hij in gesprek met Sky Sports. "Je wil natuurlijk prijzen en trofeeën winnen. Ik weet niet of dat gaat gebeuren bij RB Leipzig. We werken er zeker hard voor en ik denk dat we dit seizoen kans maken in de beker en in de competitie."

Werner heeft ook al een club in gedachten als het van een transfer naar de Premier League komt: "Als kleine jongen droom je altijd van de grootste clubs. Voor mij was dat Manchester United. Onder Sir Alex Ferguson hadden ze altijd geweldige spelers, ze wonnen altijd. Als kleine jongen heb je altijd het liefst teams die winnen. Zoiets vergeet je niet zomaar. Als het goed gaat, droom je ervan om ergens anders te spelen. Je ziet hoe je je ontwikkelt, je speelt bij het Duitse elftal, de nummer één, de wereldkampioen. Dan ga je vanzelf dromen over ergens anders spelen."

Denk jij dat Timo Werner een goede spits zou zijn voor Manchester United?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
52
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties