Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Als Liverpool iets wil bij Arsenal, zullen ze hem hard nodig hebben'

Laatste update:

Clubicoon Jamie Carragher vindt dat de 23-jarige spelmaker inmiddels oud en sterk genoeg is om het elftal bij de hand te nemen. "Hij scoorde een prachtige goal tegen Stoke City en was ook tegen Bournemouth de beste man op het veld", zegt Carra op Sky Sports. "Hij was vorig jaar in de thuisduels met Manchester City en Arsenal ook fantastisch, maar de volgende stap is dat hij zich laat gelden in belangrijke uitwedstrijden."

Liverpool kan maandag in het Emirates Stadium goede zaken doen. Het elftal van Rodgers won de eerste twee duels en kan, als het wint van Arsenal, ongeslagen aan kop gaan. Die eer moet de roemruchte club dan overigens wel delen met Manchester City. "Als ze iets willen, zullen ze Coutinho hard nodig hebben", stelt Carragher. "Het komt in dit soort wedstrijden altijd aan op je beste spelers." Het duel tussen de twee Engelse grootmachten begint maandagavond om 21.00 uur.

Wat gaat Liverpool doen tegen Arsenal?

Meer nieuws

'Xavi Simons kan Paris Saint-Germain achterlaten voor opzienbarende terugkeer'
4
PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
50
'Manchester United wil tóch af van Ten Hag en spreekt al met ideale vervanger'
10
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
9
Komst Potter naar Ajax onwaarschijnlijk; minder twijfels over alternatief
33
Mbappé beslist niet gediend van vraag over Real Madrid direct na CL-exit met PSG
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties