Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Als Manchester City hem niet meer wil hebben, geen probleem'

Laatste update:

De 31-jarige Touré is bezig aan zijn vijfde seizoen in het Etihad Stadium, maar wordt dit voetbaljaar behoorlijk bekritiseerd. City lijkt dan ook open te staan voor een einde van de samenwerking. "Er zijn veel clubs die hem willen hebben, maar ik zal eerst met City moeten praten", zegt Seluk tegen Sky Sports. "Mensen denken dat Yaya zal blijven vanwege zijn goede contract, maar het gaat niet om geld. Als City hem niet meer wil hebben, geen probleem."

"Ik wil dat iemand van de club zegt dat City Yaya wil behouden", vervolgt Seluk. "Yaya is een legende bij de club, de supporters weten dat hij City heeft geholpen met het schrijven van geschiedenis. Maar we wachten op een signaal van de club." Internazionale schijnt het meest concreet te zijn voor Touré, maar het is maar de vraag of de Italianen aan de salariseisen van de Ivoriaan kunnen voldoen.

Manchester City moet Yaya Touré na dit seizoen verkopen

Meer nieuws

Ex-PSV'er en 46-voudig international van Oranje overweegt te stoppen met voetba
0
Jeremie Frimpong verrast teamgenoten Bayer Leverkusen met bijzonder cadeau
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die dinsdag kans maken
10
Bayern München komt in zoektocht naar opvolger Tuchel uit in Premier League
13
Live meepraten in de Serie A: Bologna - Juventus
4
Tweevoudig Oranje-international kan debuteren voor Curaçao na oproep Advocaat
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties