Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Als mens heb ik totaal geen respect voor Pierre van Hooijdonk'

Laatste update:

"Dat was voor de wedstrijd tegen PSV. Hij dacht dat ik bang was, maar ik was gewoon geblesseerd. Ik heb veel respect voor wat Pierre heeft bereikt in zijn carrière, hij heeft bij prachtige clubs gespeeld. Maar als ik hem tegenkom, zal ik hem nooit groeten. Als mens heb ik totaal geen respect voor hem", zegt Tiendalli over het 'luier-verhaal'. Hij geeft toe dat hij moeite had met de druk bij Feyenoord. "Ik heb bij Feyenoord niet genoeg gebracht, op het veld niet laten zien wat ik kan."

"Maar ben ik door iemand binnen de club geholpen? Heeft een van de medespelers mij er doorheen gesleept? Nee, op geen enkele manier", vervolgt de 32-jarige vleugelverdediger, die momenteel voor het Engelse Oxford United speelt. Toen hij van FC Utrecht kwam, keek hij naar eigen zeggen op tegen de spelers van Feyenoord. "Ik durfde bijvoorbeeld echt niet brutaal te zijn. Hij heeft toen niets gedaan om mij te helpen."

"Hij heeft het eigenlijk alleen maar zwaarder gemaakt. Misschien zal hij niet wakker liggen van wat ik zeg, maar andersom geldt precies hetzelfde", zegt Tiendalli over Van Hooijdonk. De verdediger ziet momenteel hetzelfde gebeuren met Kevin Diks. "Dan denk ik: help die jongen nou gewoon. Daar speelt ook het publiek een rol in. Ze moeten hem niet afbranden. Wat heeft het voor zin om hem uit te fluiten? Je wil toch dat een speler een meerwaarde is voor je club? Je hebt niks aan een speler die tegengewerkt wordt. Dat wordt het sowieso nooit wat."

Snap jij dat Dwight Tiendalli mede hierdoor niet geslaagd is bij Feyenoord?

Meer nieuws

Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
5
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
7
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
27
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
3
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
21
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties