Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Als Messi voor drie verdedigers staat, weet je dat hij er doorheen komt'

Laatste update:

"In de Premier League kan ieder jaar een ander team de competitie winnen", zegt Mustafi tegen BILD. "Ieder weekend wordt er wel minimaal een topwedstrijd gespeeld. In Spanje heb je m aar drie teams en in Duitsland speelt Bayern München zijn eigen competitie, daarachter kan iedereen elkaar verslaan."

De verdediger had als speler van Valencia veel moeite met Lionel Messi als tegenstander, volgens hem de beste voetballer ter wereld. "Messi was mijn moeilijkste tegenstander. Ik heb drie keer tegen hem gespeeld met Valencia. Hij is simpelweg niet te voorspellen. Hij is klein, ontzettend snel en verandert ontzettend vaak van richting. Als hij op drie verdedigers af rent, weet je bijna zeker dat hij er doorheen komt. Ronaldo is meer een afmaker in het strafschopgebied. Messi kan wat meer het spel verdelen en maakt zijn ploeggenoten sterker. Ik vind hem de beste speler ter wereld."

Meer nieuws

Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen
27
Engelse pers kiest Manchester City-ster als beste speler van de Premier League
30
'Het heeft er alle schijn van dat Van Bommel gaat vertrekken bij Royal Antwerp'
14
Daley Blind weet wat hij na spelerscarrière wil doen: 'Wil wel die kant op'
10
Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
24
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties