Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Als Mourinho dat voor elkaar krijgt, kan United de Premier League winnen'

Laatste update:

De ex-speler van Borussia Dortmund raakte aan het begin van dit seizoen geblesseerd, maar is inmiddels weer volledig fit. Desondanks komt hij niet aan spelen toe. Ook afgelopen zondag maakte Mourinho geen gebruik van hem in de met 4-0 verloren wedstrijd tegen Chelsea. "Hij moet gaan spelen, ik kan niet geloven dat hij niet wordt overwogen", aldus Hargreaves tegenover Squawka. "Vorig seizoen was hij Speler van het Jaar bij Borussia Dortmund met 23 doelpunten en 32 assists, ongelofelijke statistieken. Buiten Messi en Ronaldo ken ik geen spelers met zulke statistieken."

Mkhitaryan kwam dit seizoen niet verder dan 105 minuten in alle competities voor United. "Je moet spelen met de spelers waarmee je de competitie kan winnen. Er is vast een manier waarop Mkhitaryan, Paul Pogba, Zlatan Ibrahimovic, Anthony Martial en Marcus Rashford in hetzelfde United kunnen samenspelen. Het is aan Mourinho om die manier te vinden. Want als hij dat voor elkaar krijgt, kan United de Premier League winnen."

-
Verwacht jij dat Manchester United dit seizoen kampioen wordt?

Meer nieuws

De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
9
'Potter houdt vast aan speerpunten, waardoor deal met Ajax mogelijk klapt'
29
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
5
Messi steelt de show en breekt twee records tijdens zesklapper Inter Miami
17
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
1

Meer sportnieuws

Weet jij de laatste? ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties