Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Als Neymar 222 miljoen euro waard is, is hij 300 miljoen waard'

Laatste update:

"Van Mbappé had je, onder normale omstandigheden zonder dit vreselijke virus en de economische problemen die eraan komen, kunnen denken dat hij deze zomer naar Real Madrid zou zijn gegaan", vertelt Le Méé in gesprek met Marca. "Het lijkt er ook op dat hij zijn contract niet gaat verlengen en hij heeft nog twee jaar te gaan."

"Maar nu dit alles gaande is, lijkt het onmogelijk dat een club neer gaat leggen wat Mbappé kost. Want als Neymar 222 miljoen euro waard is, is Kylian 300 miljoen waard. Hij is jonger en net zo goed, ongelooflijk. Hij gaat de beste spits van de wereld worden en ik denk ook dat hij voor de beste club van de wereld wil spelen, Real Madrid, waar hij door een van zijn idolen getraind wordt, Zinédine Zidane."

Le Méé is van mening dat de aanvaller van Paris Saint-Germain in Madrid meteen aansprak kan maken op een basisplaats: "Er is momenteel niet veel concurrentie in de aanval. Er is daar juist vraag. Ze hebben met Karim Benzema een geweldige spits, maar hij nadert het einde van zijn loopbaan. Er is op dit moment meer concurrentie bij PSG dan in Madrid en het zal geen probleem worden om een plekje voor hem te vinden. Dit jaar zullen er geen grote transfers komen aangezien ze geen gekke dingen willen doen. Ik denk dat het na het EK zal gebeuren."

Denk jij dat Kylian Mbappé ooit voor Real Madrid zal spelen?

Meer nieuws

Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
1
ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
7
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
27
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties