Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Als pirouettes bij een typische Ajax-speler horen, ben ik dat niet'

Laatste update:

"Als team zijn we nog erg zoekende. Sommige fases controleren we, maar sommige fases ook totaal niet. Aan de bal is het ook nog zeer beperkt. Daar werken we hard aan", legt de verdediger uit in gesprek met Trouw. Viergever geeft aan dat de vroege uitschakeling in Europa het team aan het begin van het seizoen een knauw heeft gegeven, terwijl ook de situatie rond Abdelhak Nouri zijn impact heeft gehad.

Volgens Viergever kreeg Ajax in die fase tik op tik en ontbraken er net een paar procenten om wel succesvolle resultaten neer te zetten: "Onze manier van spelen vergt veel van ons als individu. Dat je bij de les bent, dat je het juiste moment kiest, etcetera. Het gaat erom dat je die scherpte, die focus, continu bij jezelf kunt oproepen", gaat hij verder.

Viergever beschikt over een aflopend contract en heeft nog geen voorstel over een verlenging ontvangen. De verdediger denkt echter dat hij zijn waarde heeft voor de formatie van Marcel Keizer: "Elk team heeft bepaalde types nodig. Je kunt niet elf spelmakers of elf stofzuigers hebben. Elk succesvol team heeft een zekere balans. Pirouettes zie je niet bij mij. Als dat bij een typische Ajax-speler hoort, dan ben ik dat niet, nee."

Vind jij dat Ajax het contract van Nick Viergever moet verlengen?

Meer nieuws

Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
186
FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
17
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
14
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
9
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties