Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Als profs worden we ervoor betaald om met dit soort zaken om te gaan'

Laatste update:

"Wat we voor rust hebben laten zien, kán gewoon niet op dit niveau", erkent Poulsen. "Duels werden niet gewonnen en spelers lieten hun man lopen. En zelf was ik ook niet goed aan de bal. Tijdens de tweede helft was er meer inzet in onze ploeg. Tja, misschien dat er op basis van die drie kwartier een gelijkspel inzat, maar overtuigend was het niet. Zo won Viktor Elm bijna elk luchtduel. Er was alleen niemand die er vervolgens iets mee deed…"

Volgens Poulsen heeft AZ niet een team dat kwalitatief veel beter is dan de overige ploegen. "We zijn pas een goed team als we honderd procent inzet tonen." De Deen verzekert dat de situatie rond Marco van Basten geen rol heeft gespeeld. De oefenmeester is al enige tijd afwezig en werd ook zaterdag vervangen door Alex Pastoor. "Wij zijn profs en worden er ook voor betaald om met dit soort zaken om te gaan. We hebben ons alleen beziggehouden met deze wedstrijd."

-
Wie eindigt dit seizoen hoger?

Meer nieuws

KKD Elftal van de Week: Twee talenten van Jong Ajax geselecteerd
3
'Ik had Van Dijk en De Vrij als teamgenoten, maar Sandler is het meest compleet'
12
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0
VZ Kort: FC Den Bosch presenteert nieuwe hoofdtrainer
77
'Potter en Pusic bovenaan de lijst om Arne Slot op te volgen bij Feyenoord'
62
Ajax maakt werk van komst Chivu als assistent en doet Roemeen enorme belofte
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties