Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Als PSV in één keer van alle ellende af wil zijn, moet het Joël Drommel halen'

Laatste update:

De nieuwe trainer Roger Schmidt hecht waarde aan de voetballende kwaliteiten van zijn doelmannen en dat was een belangrijke reden voor de komst van Mvogo. In zijn eerste competitiewedstrijd, uit tegen FC Groningen (1-3 zege), leidde een verkeerde inspeelpass van Mvogo op Jorrit Hendrix tot een tegendoelpunt; zes dagen later liet hij tegen FC Emmen (2-1 zege) een stuiterende terugspeelbal van Philipp Max onder zijn voet schieten, wat ook resulteerde in een tegengoal.

Commentator Vincent Schildkamp noemt Drommel op zijn beurt 'misschien wel de best meevoetballende keeper van Nederland' en voegt eraan toe dat FC Twente bij een goed bod 'altijd zal moeten verkopen', daar de financiële situatie in Enschede nog altijd te wensen overlaat. Hans Kraay junior is het eens met de analyse van Schildkamp. "Als PSV in één keer van alle ellende af wil zijn, moet het Drommel halen. Je gaat mij niet vertellen dat Mvogo beter meevoetbalt dan Drommel", aldus de analist.

"Drommel gaat niet opbouwen met spelers die afgejaagd worden. Hoeveel ballen heeft hij tegen Feyenoord wel niet over zestig meter bij de backs op de stropdas gelegd?", vraagt Kraay junior zich af in het praatprogramma van FOX Sports, doelend op de wedstrijd van afgelopen zondag in De Kuip (1-1). "Dat is toch ook meevoetballen? Dat is functioneel. Hij komt ook zijn doel uit en heeft een goede reflex." Ruim een week eerder hield Drommel de nul in de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen tegen Fortuna Sittard (2-0).

Als het aan Kraay junior had gelegen, zouden de keepers van zowel Feyenoord als FC Twente deel uitmaken van de voorselectie van Oranje voor de duels met Mexico, Bosnië-Herzegovina en Italië van volgende maand. Interim-bondscoach Dwight Lodeweges koos echter voor Marco Bizot, Jasper Cillessen, Tim Krul, Jeroen Zoet. "Ik zie bijna geen keepers meer die hun doel uitkomen, maar Joël Drommel en Justin Bijlow doen dat wel. Op dit moment is Cillessen de beste, maar ik zou Drommel en Bijlow wel altijd opnemen in de selectie. Ze zijn allebei beter dan Krul en Bizot, en veel beter dan Zoet."

-
Zou Joël Drommel een goede keeper zijn voor PSV?

Meer nieuws

Na Francesco Acerbi moet volgende Italiaan het EK in Duitsland missen
3
Dani Carvajal twijfelt niet en wijst teamgenoot aan die Ballon d'Or moet winnen
19
Memphis Depay neemt met cryptische boodschap afscheid van fans Atlético Madrid
15
Boy Kemper werd tijdens Excelsior - NAC gebeld: 'Misschien gaat de tijd sneller'
1
Eredivisie is één seizoen eerder dan gepland kunstgrasvrij
23
El Yaakoubi loopt leeg: 'Ik moest hier voetballen terwijl ik dat niet wilde'
73

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties