Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Als PSV van Ajax verliest, is het seizoen zo goed als verloren'

Laatste update:

Zo werd er volgens de analyticus op zich prima gevoetbald, al ontbrak het aan opportunisme en scorend vermogen. Hij denk dat de kraker tegen Ajax over anderhalve week beslissend wordt voor het seizoen van de regerend landskampioen: "Als PSV over twee weken van Ajax verliest, kunnen ze het seizoen zo goed als verloren beschouwen, ervan uitgaande dat Ajax zijn duels blijft winnen", vertelt hij aan de NOS.

Volgens Van Hooijdonk hoeft Cocu zich echter nog geen zorgen te gaan maken over zijn positie: "Hij is een kind van de club, net zoals Van Bronckhorst dat bij Feyenoord is. Cocu zit voorlopig goed en zal denk ik de tijd worden gegund om dit PSV weer op niveau te krijgen. PSV is ook niet de club die snel in paniek raakt. Het gat met Feyenoord en Ajax is zes punten, dus er is nog niet helemaal een man overboord in de Eredivisie. Maar ik moet zeggen dat ik de afgelopen periode geen aanwijzingen heb gezien dat er bij PSV perspectief is op verbetering."

Denk jij dat PSV over twee weken van Ajax gaat winnen?

Meer nieuws

Teken van leven van Tillman daags na zeer beschonken staat tijdens PSV-huldiging
4
'Bayern laat interesse in Ten Hag varen en schakelt door naar nieuwe kandidaat'
12
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
9
Alex Kroes getoond als keiharde onderhandelaar: 'Liet deal op 180 euro klappen'
14
Bij PSV vertrekkende Ernest Faber kan elders in Nederland aan de slag
4
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties