Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Als PSV zondag verliest van FC Twente is deze wedstrijd weer weg'

Laatste update:

Dries Mertens, die de assist gaf bij de openingstreffer van Ola Toivonen en zelf voor 2-0 zorgde, sprak na afloop al over een eventueel kampioenschap, maar dat vinden de oud-voetballers wat voorbarig. "Als je zondag verliest van FC Twente is deze wedstrijd weer weg", vertelt Willy aan Omroep Brabant. "Het gaat gewoon echt om de komende elf wedstrijden."

Van de Kerkhof schat de Tukkers hoger in dan de Rotterdamse opponent. "Dit is natuurlijk en mooie opsteker om van een goed Feyenoord te winnen, dat moet vertrouwen geven voor volgende week. Maar dan wacht er een tegenstander van een ander kaliber." Broer René kijkt al iets verder vooruit. "Als we zondag winnen denk ik dat we een goede stap naar die eerste plaats maken."

Denk je dat PSV dit seizoen kampioen wordt?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
0
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
1
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
13
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
50
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties