Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Als Real Madrid hem wil, hebben ze de komende dagen een groot probleem'

Laatste update:

Pochettino klaagde voorafgaand aan het competitieduel met Manchester City (0-1) openlijk over de vertraging van de oplevering van het nieuwe stadion en gaf aan dat 'de club zich niet volledig focust op het winnen van prijzen'. Ook het feit dat de club geen enkele speler in de zomer aantrok, zat de oefenmeester duidelijk dwars. Real Madrid heeft twee weken de tijd om definitief een nieuwe trainer aan te wijzen. Santiago Solari vervult deze rol op interim-basis en mag op die manier maximaal vier wedstrijden leiden.

"De uitlatingen van Pochettino zijn enigszins zorgelijk", vertelde Neville maandagavond bij Sky Sports. "Het zijn de eerste stappen die worden gezet wat betreft de mogelijke wens om de club te verlaten. Vanavond is de trainer van Real Madrid ook nog eens ontslagen. Ik kan mij voorstellen dat hij een optie is. Hij spreekt Spaans en heeft in LaLiga getraind. Het is voor iedereen een interessante baan. Pochettino wist waar hij aan begon bij Tottenham. Hij wist van tevoren dat hij niet een transferbudget van zeshonderd miljoen euro zou krijgen."

"Hij kende voorzitter Daniel Levy, het bestuur en de beperkingen. Ik denk dat hij naar mijn mening een stap hogerop wil zetten en dat verdient hij. Hij is een briljante manager", oordeelde de voetbalanalist annex oud-verdediger. "Een stap hogerop is Real Madrid, naar alle waarschijnlijkheid de grootste club ter wereld. Dit is het moment waarop een trainer denkt dat het wellicht tijd is om van club te veranderen. Ik denk dat Tottenham de komende dagen een groot probleem heeft als Real Madrid hem wil."

"Ik denk echter niet dat Real Madrid hem wil. We zijn bezig met een simpele optelsom, maar de timing van zijn uitspraken en de vacante functie bij Real Madrid zijn opmerkelijk." Tottenham gaf de afgelopen seizoen relatief weinig geld aan nieuwe spelers uit, maar tot de afgelopen dagen klaagde Pochettino daar nimmer over. "Hij heeft dat richting de buitenwereld altijd goed afgehandeld", vindt Neville. "Vragen over de mogelijkheden van andere clubs heeft hij altijd goed beantwoord. Maar het staat vast dat hij altijd al een absolute topclub in Europa wilde trainen. Er zijn een paar clubs waarvan je verwacht dat ze de komende twaalf maanden aan hem zullen denken. En hij weet dat ongetwijfeld. Het komt op mij over dat hij de eerste stappen heeft gezet om de club te verlaten en de club min of meer hiervoor heeft gewaarschuwd."

Denk jij dat Mauricio Pochettino binnen nu en twee weken bij Real Madrid aan de slag gaat?

Meer nieuws

Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
0
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
7
Marca beweert: Dick Schreuder op poleposition voor opvolging Arne Slot
29
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
22
Man United heeft twee spelers op het oog als partner van Lisandro Martínez
17
The Athletic heeft nog voor zijn komst naar Liverpool mooi nieuws voor Arne Slot
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties