Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Als Real Madrid hem wil kopen, dan kunnen ze maar beter opschieten'

Laatste update:

Ronaldo maakte reeds voor minimaal honderd miljoen euro de overstap naar Juventus. Bale wordt op zijn beurt gelinkt aan een transfer naar Manchester United. Hazard en Mbappé worden genoemd als de twee grootste kandidaten om naar Madrid te komen. Waar de Belg van Chelsea zaterdag aangaf open te staan voor een vertrek, is het de vraag of Mbappé zijn huidige werkgever Paris Saint-Germain kan verlaten. Hij kwam deze zomer definitief voor 180 miljoen euro over van AS Monaco, nadat hij vorig seizoen al op huurbasis speelde in Parijs.

"Hij is een fenomeen", aldus Karembeu over het negentienjarige toptalent. "Als Real Madrid hem wil contracteren, dan kunnen ze maar beter opschieten." Mbappé is bezig aan een sterk WK en staat zondag in de finale tegen Kroatië. Hij zal waarschijnlijk de voorhoede vormen samen met Antoine Griezmann, die op zijn beurt eveneens hoge ogen gooit op het mondiale eindtoernooi in Rusland. "Griezmann kan de Ballon d'Or winnen, maar dan moet hij wel eerst het WK winnen", aldus Karembeu tijdens Save the Dream, een liefdadigheidsbijeenkomst.

Denk jij dat Kylian Mbappé komend seizoen voor Real Madrid speelt?

Meer nieuws

Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
0
ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
19
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties