Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Engeland heeft bar weinig vertrouwen in Slot: 'Hij is een Ten Hag in vermomming'

Laatste update:

Ten Hag kwam in 2022 met gigantische verwachtingen over van Ajax naar Manchester United, maar de geboren Haaksberger wist the Red Devils niet terug te leiden naar de absolute top. "Over Ten Hag kregen we dezelfde dingen te horen als dat we nu over Slot horen", stelt oud-aanvaller Andy Gray, eveneens presentator bij beIN Sports. "Ten Hag heeft het niet kunnen waarmaken."

Ook oud-keeper Peter Schmeichel is kritisch over de komst van Slot naar Liverpool. "Feyenoord staat nu negen punten achter op PSV, is dat nou zo geweldig?"

Presentator Keys is zeer verrast door de keuze van Liverpool voor Slot. "Maar niet onder de indruk. Er is geen Nederlandse trainer die is geslaagd in de Premier League." Guus Hiddink en Louis van Gaal wonnen wel een FA Cup met respectievelijk Chelsea en Manchester United. "Maar zij hadden ook geen langdurig succes bij een club."

Lange tijd leek Liverpool te gaan voor Sporting Portugal-coach Rúben Amorim, maar de panelen verschoven afgelopen week onverwachts. "Ik begrijp niets van de keuze voor Slot", zegt Gray. "Als je me twee weken geleden dertig keer had laten raden wie Jürgen Klopp zou opvolgen, had ik hem nog niet genoemd."

John Obi Mikel is juist wél enthousiast


De enige in de studio die het voor Slot opneemt is oud-middenvelder John Obi Mikel, die meer dan een decennium voor Chelsea speelde. "Hij is een fantastische trainer die het geweldig heeft gedaan bij Feyenoord. Hij laat het team het soort voetbal spelen dat Liverpool-fans ook graag willen zien: aanvallend, druk vooruit, veel goals", aldus Mikel.

De Nigeriaans oud-international denkt dat Slot bij Liverpool beter terechtkomt dan Ten Hag op Old Trafford. "Het verschil met Ten Hag is dat Liverpool ook de spelers heeft om het voetbal dat de coach voor ogen heeft te spelen."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

De Italiaanse regista die zelfs wandelend alle tegenstanders te snel af was
44
Postema geeft oude club Roda JC na promotie met Groningen in livestream trap na
3
FC Twente Vrouwen kampioen van Nederland na zege in De Grolsch Veste
7
Veltman en Verbruggen onderscheiden zich bij gelijkspel tegen Newcastle United
2
Micky van de Ven bezorgt Tottenham Hotspur drie punten en Burnley degradatie
8
Ongelooflijke comeback FC Köln zorgt voor bloedstollende slotronde in Bundesliga
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties