Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Als speler van Feyenoord kom je ook eerder in beeld bij Oranje'

Laatste update:

Tonny Vilhena is de enige speler van Feyenoord in de huidige Oranje-selectie voor de WK-kwalificatiewedstrijden tegen Frankrijk en Bulgarije. Haps zal zijn debuut nog even moeten uitstellen. "Waar dat aan ligt? Ik moet gewoon op het veld laten zien dat ik een uitverkiezing verdien", laat hij weten tegenover ELF Voetbal. "Als ik mijn niveau haal is het aan de bondscoach of hij mij erbij wil."

Haps weet dat hij er dicht tegenaan zit. "Ik heb eind vorig seizoen wel contact gehad met Fred Grim. Hij zei dat ik op de goede weg was en dat ze mij in de gaten houden", vertelt Haps. "Dat geeft vertrouwen. Met Dick Advocaat is er nu een bondscoach die ik goed ken. Hij was ook mijn trainer bij AZ. De bondscoach weet wat ik kan en wat hij aan mij heeft. Als speler van Feyenoord kom je ook eerder in beeld bij Oranje."

Ridgeciano Haps is de beste linksback van de Eredivisie

Meer nieuws

Mossou haalt na promotie NAC met oud screenshot z'n gram bij Chris Woerts
0
Gepromoveerd NAC Breda wijdt slechts 10 woorden aan bijzonder 'wedstrijdverslag'
10
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Chris Woerts houdt zich niet in en pakt Memphis Depay online in één zin hard aan
8
Na Francesco Acerbi moet volgende Italiaan het EK in Duitsland missen
4
Dani Carvajal twijfelt niet en wijst teamgenoot aan die Ballon d'Or moet winnen
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties