Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Als speler van Willem II is het intimiderend om daar te spelen, andersom niet'

Laatste update:

"Ik kom uit Den Bosch, een stad vergelijkbaar met Breda. Warm, gezellig, bourgondisch, open, sociaal en toegankelijk. Tilburg heeft van die grote stadswijken waar iedereen langs elkaar heen leeft, de mensen zijn minder benaderbaar. Breda voelde als thuis", vertelt Brands in gesprek met BN De Stem. Hij stond in seizoen 2015/16 onder contract bij NAC, terwijl hij tussen 2013 en 2015 het shirt van Willem II droeg.

"Ik voel oprechte passie bij NAC, het hele stadion doet mee en de supporters gaan door het vuur voor de spelers. Willem II is rustig, er gebeurt veel minder en alleen achter het doel roeren ze zich een klein beetje", stelt de aanvallende middenvelder, die NAC in de zomer van 2016 verruilde voor Go Ahead Eagles. Via het Turkse Samsunspor, Almere City en Bali United kwam Brands afgelopen zomer bij VVSB terecht.

"Als speler van Willem II is het intimiderend om in Breda te spelen, andersom niet. NAC is in alles een veel mooiere club met een trouwere en grotere aanhang. Ik krijg nu nog kippenvel als ik eraan denk. Ik durf eerlijk te zeggen dat ik spijt heb van mijn vertrek", aldus Brands. Komende zondag trappen NAC en Willem II om 12.15 uur af in het Rat Verlegh Stadion. De Parel van het Zuiden is met drie punten uit acht duels hekkensluiter in de Eredivisie, terwijl de Tilburgers de elfde plaats bezetten.

-
NAC Breda - Willem II eindigt in een ...

Meer nieuws

'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
0
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
14
'Ajax kijkt rond in LaLiga en hoopt op komst van Williot Swedberg'
10
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen
12
Rick Karsdorp afgemaakt door Italiaanse media na cruciale fout: 'Ongeschikt'
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties