Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Als Ten Hag na dit seizoen bij Ajax vertrekt dan moeten ze hem nemen'

Laatste update:

"Toen hij binnenkwam viel me al op dat hij een goed idee over aanvallend voetbal heeft, en daar ook de tactiek en oefenvormen voor wist te bedenken. Hij zorgt ervoor dat spelers weten wat ze moeten doen, maar ook zin hebben om te voetballen", zegt De Jong in gesprek met de Volkskrant. Slot werkte de afgelopen jaren voor PEC Zwolle (jeugdtrainer), SC Cambuur (assistent- en interim-trainer) en AZ (assistent- en hoofdtrainer). Afgelopen zomer werd hij bij de Alkmaarders de opvolger van de naar FC Utrecht vertrokken John van den Brom.

"Als Erik ten Hag na dit seizoen bij Ajax vertrekt dan moeten ze Arne nemen. Geloof mij, dan gaan ze er echt niet op achteruit", stelt de huidige trainer van Cambuur. Ondanks dat er nu veel positiviteit heerst rond AZ, weet Slot zelf dat het in de voetbalwereld snel kan omslaan. "Ja, nu is iedereen positief. Maar als wij aan het begin van het seizoen niet hadden gewonnen van FC Antwerp dat met negen man speelde, dan was ik 'die beginnende coach' geweest. Het ligt in het voetbal heel dicht bij elkaar."

Het is volgens Slot aan de clubleiding te danken dat het nu zo goed gaat met AZ, daar men innoveert en de jeugdopleiding op waarde schat. "Daardoor hebben we nu geweldige spelers die ook nog de fysieke vermogens en voetbalintelligentie hebben om uit te voeren wat wij willen. We gaan nog heel veel van hen horen", aldus Slot. Voor AZ wacht nu komende zaterdag de thuiswedstrijd tegen FC Twente.

Ben jij het hiermee eens?

Meer nieuws

Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
0
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
64
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
25
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
12
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties