Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Als Van der Sar en Overmars kloten hebben, geven ze titel terug'

Laatste update:

Ajax wordt even later met Tonnie Bruins Slot op de bank alsnog kampioen en dat steekt De Mos nog altijd: "Een titel waarvan ik nog zeg: als Edwin van der Sar en Marc Overmars een beetje kloten aan hun lijf hebben, dan zouden ze die titel terug moeten geven. Want dat is de titel van Aad de Mos, die ontbreekt op mijn curriculum. Vind ik", blikt hij terug tegenover Andere Tijden Sport.

De Mos strijkt na zijn gedwongen vertrek bij Ajax neer bij het Belgische KV Mechelen en treft in 1988 zijn oude werkgever in de finale van de Europacup II. Mechelen is uiteindelijk met 1-0 te sterk voor de Amsterdammers en De Mos kan zich niet inhouden als hij het Ajax-bestuur op de tribune ziet zitten: "Ik dacht weer aan al die ellende bij Ajax. Alles kwam eruit. Ik zag Ton Harmsen, Loe Bartels, Arie van Eijden en dacht 'doei'. Middelvinger. Ik weet niet of ze het gezien hebben."

De Mos werkte bij Ajax met de speler Johan Cruijff en werd na zijn ontslag ook als trainer opgevolgd door de clubicoon. Ondanks deze pijnlijke samenloop van omstandigheden, geeft hij aan veel te hebben geleerd van Cruijff: "Hij is de leermeester. Hij heeft me ook bijna aangesteld. Hij heeft me zeker ontslagen. Dat neem ik dan voor lief. Dan is de balans daar. Je kunt alleen maar zeggen dat bepaalde mensen in de media of in het bestuur te slap zijn geweest. Maar ik denk dat ik hem veel dingen verschuldigd ben."

Meer nieuws

Bizar: Brugge-fan na oliedomme actie door medesupporters (!) in elkaar geslagen
0
Becker schudt Sinkgraven van zich af en scoort prachtig uit 'onmogelijke' hoek
0
Arsenal legt de bal weer bij Manchester City na overwinning op Bournemouth
64
Ipswich keert na afwezigheid van 22 jaar terug in de Premier League
12
Live meepraten in LaLiga: Real Madrid - FC Cadiz
19
Eljero Elia gaat op Instagram de confrontatie aan met Jan Joost van Gangelen
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties