Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Als we de FA Cup winnen, kan ik niet spreken van een succesvol seizoen'

Laatste update:

"Ik denk het niet. Als we de FA Cup winnen, is dat goed. Maar niet perfect", wordt de middenvelder geciteerd door Sky Sports. "Je hebt in een seizoen vier competities en als je er daar één van wint, is dat niet genoeg. Maar je moet altijd je best doen. Als je in de Premier League bij de bovenste vier eindigt, is dat niet per se perfect. Je plaatst je dan echter wel voor de Champions League. Als we de FA Cup winnen, kan ik niet spreken van een succesvol seizoen. Eerder een goed seizoen."

José Mourinho was afgelopen weekeinde kritisch op een deel van zijn spelers, maar liet zich wel lovend uit over Matic. De middenvelder is andersom ook te spreken over de samenwerking met de Portugese manager, onder wie hij eerder bij Chelsea speelde. "Hij is speciaal, omdat hij altijd wil winnen. Je kan zien dat hij het niet kan accepteren wanneer hij een wedstrijd verliest. Waarschijnlijk is dat de reden waardoor hij al meer dan twintig prijzen heeft gewonnen gedurende zijn loopbaan."

"Het is moeilijk om met hem te werken, want hij wil altijd meer en meer. Zelfs als je kampioen wordt, wil hij dat het seizoen erna hetzelfde gebeurt. Zo is Mourinho en de spelers moeten daar klaar voor zijn", vervolgt Matic. "De druk is erg hoog. Iedereen verwacht dat je iedere wedstrijd wint. Het is duidelijk dat dit niet mogelijk is, maar de supporters verwachten het wel. Het maakt niet uit of je moe bent, de fans verwachten voetbal van het hoogste niveau."

Denk jij dat Manchester United de FA Cup wint?

Meer nieuws

Erik ten Hag deelt nieuwe sneer uit: 'Jullie maken er maar krantenkoppen over'
1
Frenkie de Jong zorgt voor uitvoerige discussies: 'Gullit vindt het niet veel'
22
VZ Kort: Bekerheld Igor Paixão terug op het trainingsveld bij Feyenoord
77
'FC Barcelona krijgt PSG-icoon aangeboden, maar twijfelt sterk'
32
'Presidentskandidaat bevestigt interesse van Ajax in spits Allen Obando'
10
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
7

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties