Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Als we gewoon van Letland winnen, dan mag Guus ineens blijven zitten?'

Laatste update:

Volgens Van Hanegem is de uitspraak van Hiddink maar raar: "Opstappen als je verliest van Letland. Van Letland! Als het nou van Argentinië is, maar we hebben het over Letland. Daar winnen we altijd van", stelt hij in het Algemeen Dagblad. "En als we daar nu ook gewoon van winnen, dan mag Guus ineens blijven zitten? En van wie dan? Van zijn directeur of van de media. Wie is daar de baas? Schei toch uit allemaal zeg."

In De Telegraaf reageren diverse trainers uit de Eredivisie op de woorden van Hiddink. "Nee, ik zou het zelf nooit zeggen. Misschien wel denken, maar meestal zijn dit dingen die anderen voor je bedenken en zeggen", stelt Ron Jans van PEC Zwolle. Henk de Jong van SC Cambuur vult aan: "Ik had het niet verwacht en van mij hoeft een man met zijn status dit ook niet te doen. Ik ben ook wel impulsief, maar niet zo."

UEFA European Championship Qualifiers
Nederland
6 - 0
Letland
Guus Hiddink had niet moeten zeggen dat hij bij een nederlaag tegen Letland vertrekt

Meer nieuws

Live meepraten in de play-offs om Europees voetbal: NEC - Go Ahead Eagles
0
Vaste kracht Frankrijk raakt geblesseerd op training: EK mogelijk in gevaar
9
Robin van Persie wil zakendoen met PSV: vertrek in aantocht
1
'Theo Hernández verlaat AC Milan voor andere absolute Europese grootmacht'
8
De 11 namen die Mauricio Pochettino kunnen opvolgen bij Chelsea
13
CONMEBOL introduceert nieuwe kleur kaart op Copa América 2024
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties