Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Als we kijken naar volgend seizoen, krijgt Ajax de grootste klappen'

Laatste update:

"Dat is een vertekend beeld. De coronacrisis gaat langdurige effecten hebben, dus je moet ook werken aan een oplossing voor de langere termijn. Als we kijken naar volgend seizoen, dan krijgt Ajax vermoedelijk de grootste klappen", vertelt hij in gesprek met Voetbal International. Rossmeisl noemt het een 'reëel scenario' dat er tot minstens 1 januari geen publiek welkom is in de stadions en Ajax zal hier met het grootste stadion, inclusief veel skyboxen en businessplaatsen, veel hinder van ondervinden.

"Het gaat heel veel pijn doen als die leeg blijven. Daarbij moeten we nog maar afwachten wanneer er een nieuw Champions League-seizoen gaat beginnen. Tot die tijd zullen er geen Europese gelden binnenkomen. En wat denk je van de transfermarkt? Het is niet moeilijk te voorspellen dat die voorlopig zal instorten en Ajax zal daar hard door worden geraakt", gaat hij verder.

Rossmeisl voorspelt dat elke club in de nabije toekomst 'extreem veel omzet' kwijt zal raken en dringt daarom aan op een collectieve afspraak tussen de clubs en de spelers over zaken als de verlaging van salarissen: "Met een collectieve afspraak kun je juist voorkomen dat je in dit soort individuele discussies verzeild raakt. Ik denk dat je hier als gehele bedrijfstak uit moet zien te komen en daaraan zal iedereen zijn steentje moeten bijdragen."

Meer nieuws

Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: ADO Den Haag - De Graafschap
0
FC Emmen verrast met zege op FC Dordrecht en speelt halve finale tegen NAC Breda
14
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
'Ajax moet vrezen: Premier League-subtopper probeert Farioli-deal te kapen'
45
Xavi Simons grijpt hoofdrol in wonderlijk penaltymoment bij laatste Leipzig-duel
6
Union Berlin blijft dankzij hele late goal in de Bundesliga; FC Köln degradeert
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties