Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Als we moeten gokken, dan denk ik dat hij erbij is tegen Real Madrid'

Laatste update:

"De eerste onderzoeken in de kleedkamer hebben een gekneusde enkel aangetoond. We zullen nog meer tests uitvoeren om preciezer te kunnen zijn. We zijn wel optimistisch. Als we moeten gokken of hij erbij is tegen Real Madrid, dan denk ik dat hij er bij zal zijn", zei Emery op de persconferentie na het duel met Olympique Marseille (3-0).

"Het is logisch om je zorgen te maken over Neymar", reageerde Edinson Cavani bij Canal+. "En als hij inderdaad geblesseerd is, dan is het logisch om je daar zorgen over te maken. Maar we blijven altijd positief en ik hoop Neymar ook. Ik hoop dat alles goed gaat. Ik hoop dat hij snel herstelt en er in de komende wedstrijden weer bij is."

Thiago Silva sloot zich bij de woorden van de Uruguayaan aan: "Het is jammer dat we aan het einde van de wedstrijd een voor ons heel belangrijke speler zijn kwijtgeraakt. Het is jammer. De scheidsrechter had moeten ingrijpen (…) Neymar speelt graag, als hij speelt dan is hij blij. Of het een serieuze blessure is? Ik denk het wel, maar ik ben geen dokter."

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
2
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
92
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
127

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties