Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Als wij willen dat hij gaat, wie houdt ons dan tegen?'

Laatste update:

Pogba is het laatste jaar in verband gebracht met Manchester United, Manchester City, Paris Saint-Germain en Real Madrid. Raiola weet dat Juventus de middenvelder niet eeuwig in Turijn zal kunnen houden. "Als ze Pogba niet verkopen, hebben ze geen geld om een team te bouwen dat de Champions League kan winnen. Houden ze hem bij de club, dan zullen ze goede spelers moeten kopen en om Paul heen een kampioenselftal bouwen. Maar als ze hem niet verkopen, dan is daar geen geld voor", rekent Raiola uit.

"Eigenlijk moet je het zo zien: Pogba vertrekt sowieso, ongeacht wat Juventus met het geld doet. Toen de club Zinédine Zidane verkocht, betekende dat een nieuwe cyclus in de historie. Hoe lang Pogba nog blijft, is niet bekend. Iedereen houdt de kaarten tegen de borst, laten we zien wie er uiteindelijk bereid is te gokken. Paris Saint-Germain lijkt me de meest natuurlijke volgende stap. Als wij willen dat hij daarheen gaat, wie houdt ons dan tegen?", aldus Raiola.

"Maar of dat een troef is om nu uit te spelen, weet ik niet. Bijtekenen bij Juventus was eenvoudig, dat had ik Paul ook niet laten doen als het een probleem was voor de club of Paul zwakker zou maken. Ik wil dat de mensen die in hem geloven hem ook maximaal betalen. Als Paul weggaat, doet hij dat voor de absolute wereldtop. Gebeurt het niet dit jaar, dan gebeurt het wel volgend jaar", voorspelt de Nederlands-Italiaanse spelersmakelaar gedurfd.

Raiola weet dat Real Madrid-trainer Carlo Ancelotti al herhaaldelijk heeft gezegd, dat hij Pogba op dit moment niet hoeft te hebben. "Hoe meer ze in Madrid zeggen dat ze hem niet willen, hoe meer ik ervan geniet. Zo zijn ze daar nu eenmaal", reageert Raiola in la Gazzetta dello Sport. "Vandaag zeggen ze dat ze niet geïnteresseerd zijn, morgen draagt hij hun shirt met de kroon erop. Pogba is de enige ster die in de zomer beschikbaar is. De prijs kan boven de honderd miljoen euro uitkomen. Als je Cristiano Ronaldo, Lionel Messi of Zlatan Ibrahimovic niet kunt halen, blijft hij alleen over."

Verlaat Paul Pogba Juventus in de zomer?

Meer nieuws

Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
0
Ajax zet streep door 2 potentiële trainers: 'Zij werden als 'te bleu' gezien'
15
Gewilde Wirtz is 'toptarget' en ziet specifieke transfer in 2025 zelf ook zitten
22
De 15 namen die Arne Slot deze zomer kunnen opvolgen bij Feyenoord
49
Footy Headlines lekt na thuistenue ook uitshirt Feyenoord voor komend seizoen
28
Feyenoord ontvangt gigantisch bedrag van Liverpool voor Arne Slot
95

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties