Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Als ze de derby verliezen, is het genoeg geweest met Van Gaal'

Laatste update:

"Beide ploegen steken niet in topvorm, maar de belangen blijven ongekend groot. United verloor van Liverpool en hoewel de tweede wedstrijd beter was, was de eerste absoluut niet goed genoeg. Ik zie Van Gaal niet zijn baan behouden voor volgend seizoen, maar ik weet zeker dat hij met een geweldige prestatie wil eindigen. Echter: City heeft meer individuele kwaliteiten, zeker met Sergio Agüero in de aanval", aldus Redknapp bij Sky Sports.

Meer: Naam uit de Premier League getipt aan Feyenoord: ‘Geweldige veldtrainer’

Robbie Savage is het met zijn collega-analyticus eens: "Als ze de derby verliezen, is het genoeg geweest. Bijt door de zure appel heen, stel Ryan Giggs aan en probeer de vierde plaats te redden. Hij kan het zeker niet slechter doen", schrijft de oud-middenvelder in de Daily Mirror.

-
Wat verwacht jij van Manchester City - Manchester United?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
4
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
76
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties