Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Als ze geen Oranje-international worden, kijken ze mij erop aan'

Laatste update:

"Als de Marokkaanse bond nu samen met zo'n jongen een officiële aanvraagt indient, om voor Marokko te spelen, dan heeft-ie na het fiat van de FIFA al geen keuze meer", legt Grim dinsdag in gesprek met het Algemeen Dagblad uit. "Je voetbalnationaliteit wisselt dan namelijk direct van de Nederlandse naar de Marokkaanse, ook al moet je de eerste minuten voor Marokko nog maken. En een tweede keer switchen in een carrière staat de FIFA niet toe. Dat maakt de impact zo groot."

Grim vindt het geen enkel probleem om zijn spelers uitleg te geven, maar hij weigert om zijn pupillen richting een bepaalde kant te manipuleren. Het is altijd een keuze van hoofd en hart, zo stelt de oud-doelman. "Stel dat ik jongens een toekomst in Oranje voorspiegel en ze worden uiteindelijk geen international, dan kijken ze mij erop aan." In het geval van een dubbele nationaliteit mag een speler oefeninterlands voor één van beide landen spelen. Het is daarna nog mogelijk om van land te veranderen. Wanneer hij in een officieel duel voor een land speelt, wordt zijn voetbalnationaliteit gebonden aan dat land.

Oussama Tannane kan zijn interlands beter voor ... gaan spelen

Meer nieuws

Bayern ziet mogelijke opvolger Tuchel rondlopen bij nummer 19 Premier League
0
Live meepraten in de Serie A: Bologna - Juventus
1
Tweevoudig Oranje-international kan debuteren voor Curaçao na oproep Advocaat
1
PSV'er met 24 Eredivisie-duels dit seizoen kondigt vertrek aan via Instagram
4
Te Kloese bedankt Slot en vertelt over zoektocht naar opvolger bij Feyenoord
5
Arne Slot komt met eerste reactie na aankondiging transfer naar Liverpool
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties