Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Als ze op zoek zijn naar een koopje, moeten ze rondkijken op de markt'

Laatste update:

"Als Olympique Marseille op zoek is naar een koopje, moeten ze eens rondkijken op de Roman Road Market", doelt Brady in The Sun op een markt in Londen. "Ze moeten weten dat Payet, die goed genoeg is voor zowel Real Madrid als West Ham United, niet goedkoop zal vertrekken, als we hem al laten gaan. Chelsea zit in hetzelfde schuitje met Diego Costa en houdt net als wij vast aan het standpunt."

Voorzitters David Sullivan en David Gold en trainer Slaven Bilic herhalen keer op keer dat ze Payet willen behouden. Volgens Brady zijn dat geen loze woorden. "Ik kan verzekeren dat zij zich niet zullen laten intimideren om iets te doen wat nadelig zou zijn voor West Ham United", schrijft ze in haar column voor de Engelse tabloid.

Donderdag maakte Arsène Wenger nog duidelijk dat Payet in ieder geval niet naar Arsenal zal gaan. Thierry Henry is daar blij mee, want de clublegende vindt niet dat the Gunners de creatieveling nodig hebben. "Ze hebben Alex Iwobi en die kan over een paar jaar vergelijkbaar zijn met Payet. Iwobi heeft wedstrijden nodig om zijn potentieel waar te maken", legt Henry uit bij Sky Sports. "Als je iemand als Payet haalt, kan dat ten koste gaan van de speeltijd van Iwobi. Dat zou schadelijk kunnen zijn voor zijn ontwikkeling."

Zie je Dimitri Payet deze maand transfereren?

Meer nieuws

Verbannen Ajax-talent voedt met foto geruchten over overstap naar Man City
2
'Poolse topclub heeft vizier gericht op clubloze Pascal Jansen'
2
VZ Kort: In deze twee Nederlandse stadions speelt Oranje de Nations League-duels
77
Galatasaray neemt Hakim Ziyech definitief over van Chelsea
40
Officieel: De Graafschap stapt na overtuigende stemactie terug op oude logo
20
'Club die Geertruida vorige zomer 'pijn deed' komt nu mogelijk weer bij hem uit'
32

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties