Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Als ze Van der Vaart halen, dan zou dat echt de bom zijn'

Laatste update:

"Als ze Van der Vaart halen, dan zou dat echt de bom zijn. Hij is weliswaar 33 jaar en heeft het afgelopen jaar niet veel gespeeld, maar we praten wel nog steeds over Van der Vaart. Een speler die de zilveren plak won op het WK in Zuid-Afrika en voor de grootste clubs in Europa heeft gespeeld. Het is ook een scoop voor de Superligaen, want nu zouden ook andere grote spelers naar Denemarken kunnen komen", aldus de voormalig directeur tegen BT.

"Hij is niet meer de speler van vroeger en je kunt van een speler van 33 jaar niet dezelfde verwachtingen meer hebben als jaren geleden, maar Van der Vaart houdt nog altijd van voetballen en trainen. Hij is ook geen verkeerde jongen om er in de kleedkamer bij te hebben. Hij kan met zijn ervaring de jongere spelers helpen, ook als hij niet speelt. Hij kan het team beter maken", besluit de Deen Arnesen.

Midtjylland-directeur Claus Steinlein bevestigde eerder op de donderdag tegenover 6eren dat er onderhandelingen gevoerd worden met Van der Vaart: "We zijn ermee bezig, maar hij praat volgens mij ook met andere clubs. Maar hopelijk ziet hij zichzelf al deel uitmaken van deze ploeg. Zonder zijn vriendin in Esbjerg (Estavana Polman, red.) en zijn zoon in Hamburg waren we waarschijnlijk nooit in staat geweest om hem naar de Superligaen te halen."

"Het heeft ook geholpen dat het team goed speelde toen hij hier op de tribune zat. Hij zou een mooie versterking voor de Superligaen en Midtjylland zijn, als het succesvol uitpakt. Doet het dat niet, dan zijn we in ieder geval weer een ervaring rijker", aldus Steinlein, die beseft dat de 109-voudig international van het Nederlands elftal normaal gesproken niet te betalen is voor de club. "Gelukkig zijn er enkele sponsoren die ons willen helpen."

Ga jij wedstrijden van FC Midtjylland kijken als Rafael van der Vaart er speelt?

Meer nieuws

Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag dromen van finale in eigen la
10
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
39
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2
Tottenham Hotspur bewijst status als favoriete tegenstander voor Chelsea
13
Gigantische fout Karsdorp kost AS Roma zeer duur tegendoelpunt tegen Leverkusen
12

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties