Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Als Özil ook bij ons wil spelen, zullen we er alles aan doen hem te halen'

Laatste update:

Özil zou volgens berichten in de Engelse media niet gelukkig zijn bij Arsenal, voor wie hij dit seizoen tot dusver vijftien wedstrijden speelde. Afgelopen week behoorde de aanvallende middenvelder niet tot de selectie voor het met 0-2 verloren EFL Cup-duel met Tottenham Hotspur, maar in de competitiewedstrijd tegen Burnley (3-1 zege) keerde hij terug in de basiself. Afgelopen weken werd de naam van Özil gelinkt aan onder meer Inter Miami, Juventus, Internazionale en Real Madrid.

Nu kan dus ook de naam van Istanbul Basaksehir, de werkgever van Eljero Elia, aan dit rijtje worden toegevoegd. "Özil is een hele bijzondere speler. Ik hoop dat onze paden op een dag zullen kruisen bij Basaksehir. Als hij ook bij ons wil spelen, zullen we er alles aan doen hem hierheen te halen", laat Gümüsdag weten in gesprek met BILD. Basaksehir is momenteel de koploper van de Turkse Süper Lig, met een voorsprong van zes punten op naaste achtervolger Kasimpasa.

Voorlopig lijkt het niet aannemelijk dat Özil naar Turkije zal verkassen. De aanvallende middenvelder, die Turkse roots heeft, verlengde in februari zijn contract bij Arsenal tot medio 2021 en verdient een slordige 389.000 euro per week. Eerder dook het bericht op dat the Gunners willen meewerken aan een vertrek van Özil, maar alleen als er een marktconform bedrag op tafel gebracht wordt.

Zie jij Mesut Özil naar Turkije vertrekken?

Meer nieuws

Live meepraten in de Champions League: Bayern München - Real Madrid
0
Matthijs de Ligt ontbreekt in basisopstelling Bayern; wel plaats voor Mazraoui
11
Ancelotti zet Camavinga verrassend genoeg op de bank tegen Bayern
17
Donkere wolken boven Arnhem: licentiecommissie stelt Vitesse nieuwe deadline
60
Bondscoach België hakt definitief knoop door over EK-deelname Thibaut Courtois
11
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties