Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Alves: 'Als dat niet verandert, vertrek ik bij Barcelona'

Laatste update:

"Ik ben transparant", vertelde Alves aan de radiozender. "Ik heb altijd gezegd dat ik de club en iedereen van mijn vertrekwens op de hoogte zal brengen áls ik wil vertrekken. Maar als Barcelona niet met mij verder wil, dan moeten ze ook dat aangeven." Volgens Alves, die in het Camp Nou een contract tot medio 2015 heeft, is dat tot op heden nog niet het geval geweest, maar voor de Braziliaan is het een kwestie van 'energie'. "Daar geloof ik heel erg in. Ik leef ervan. Als er sprake is van negatieve energie, dan loopt het niet. Of de landstitel voor positieve energie kan zorgen? Ja, wellicht. Maar het zou verschrikkelijk zijn als we geen kampioen worden."

Alves, 31 jaar, ging in de zomer van 2008 van Sevilla naar Barcelona en maakte zodoende vanaf de eerste dag het succesverhaal van de Catalanen mee. "Het is niet makkelijk om bij een club als Barcelona te komen", vervolgde de Braziliaan. "En hoe vervelend sommige mensen het ook vinden, ik maak deel uit van de geschiedenis van deze club. Dat neemt niemand mij af, maar ik heb energie nodig. Het lijkt erop dat iedereen vergeten is wat voor historische prestatie wij hebben neergezet. Ik snap dat er altijd constant moet worden gepresteerd, maar je moet nooit vergeten wat er aan vooraf is gegaan. De energie moet veranderen, anders vertrek ik deze zomer."

Barcelona leek ook naast de landstitel te grijpen, maar door misstappen van Atlético Madrid en Real Madrid heeft het team van Gerardo Martino aan twee zeges voldoende om het kampioenschap te prolongeren. Toch bracht een delegatie van de club deze week een bezoek aan Luis Enrique, die in beeld is om Martino op te volgen. "Mijns inziens moet de club op sommige gebieden soms wat rustiger aandoen", reageerde Alves. "Wat ik van Luis Enrique vind? Het was een geweldige speler en hij doet het als trainer goed bij Celta. Maar de club kijkt te ver vooruit. We doen nog mee om de landstitel."

Paris Saint-Germain
Enkele uren voor het interview van Alves met RAC-1 suggereerde Jerome Touboul, een journalist van L'Equipe, dat de rechtspoot vanaf komend seizoen vrijwel zeker voor Paris Saint-Germain gaat spelen. "De kans is 99,9%", verzekerde hij in 20H Foot. De betrokken partijen zouden nagenoeg overeenstemming hebben bereikt over een transfer. Dat zou geen goed nieuws zijn voor Gregory van der Wiel, die in zijn tweede seizoen in Parijs een basisplaats heeft.

Daniel Alves speelt komend seizoen voor Barcelona

Meer nieuws

Valentijn Driessen voorziet snelle exit: 'Hij blokkeert de groei van PSV'
1
Liverpool-ster verwijdert plots alle clubgerelateerde foto's van Instagram
9
Feyenoord ziet nieuwe rol voor Bosschaart na topseizoen met FC Dordrecht
5
Dure Barça-aankoop is zwaar ontevreden over Xavi en hint op zomers vertrek
16
Gaat Ajax man met veruit hoogste gemiddelde verkopen? 'Er is twijfel'
18
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties